PERSONAL TRAINER

Yksilövalmennukseni teen OGT -valmennuskeskuksella. Mielelläni hyödynnän myös ulkoliikuntapaikkoja Turun alueella, esimerkiksi porrastreenien muodossa tai vaikka puistotreenillä.

Valmentaessani keskityn juuri sinun tavoitteisiisi, korostaen kuitenkin liikkuvuusharjoittelua sekä mahdollisimman monipuolista treeniä. Pidän huolen siitä, että jokaiselle valmennettavalleni jää käteen paljon enemmän kuin treenikertojen liikkeet tai vain yksi ruokavalio.

Oma osaamiseni ulottuu kuntosaliharjoitteluun, kehonpainotreeniin sekä Crossfit-tyyppiseen harjoitteluun. Liikkuvuutta korostan jokaisessa valmennuksessani isolla kädellä.

Minulla on myös 8 vuoden syömishäiriötausta. Olen parantunut anoreksiasta muutamia vuosia sitten 100% ja hyödynnän valmennuksissani myös mentaalipuolen harjoituksia. Usein treeneissä asiakkaalla saattaakin olla jotain henkilökohtaista mielen päällä ja näistä jutellaan aina molemminpuolisella luottamuksella. Jokainen asiakkaani on minulle erittäin arvokas ja läheinen, ja haluankin pitää valmennussuhteeni juuri tällä tasolla. Koen, että minulla on paljon annettavaa asiakkaalleni myös mentaalipuolella ja jos voin vain jotenkin auttaa niin sen myös teen.

Kokemusta löytyy myös sekä kilpirauhasen vajaatoiminnan, että uupumuksen/burnoutin/stressaavan elämän puolelta. Miten pistää oma hyvinvointi etusijalle ja saada kroppa toimimaan stressistä huolimatta?

Mikäli olet kiinnostunut valmennuksesta, ole minuun yhteydessä lomakkeen kautta.

 

PT PAKETTI

Sisältää 

  • Tapaamme valintasi mukaisen määrän viikossa, jolloin treenaamme vaihtelevasti (joko 1 tai 2 kertaa viikossa)

  • Tämän lisäksi teet omatoimisia treenejä treeniohjelmasi mukaan

  • Neuvon ravintoasioissa ja saat henkilökohtaisen ruokavalion, joka tsekataan joka kuukausi

  • Jatkuva tuki ja seuranta myös tapaamisien välissä Whatsappin avulla

  • Alku-, keski- ja loppukartoitus (seuraamme kehitystäsi, jotta voimme olla varmoja, että tuloksia tulee)

Tämä paketti pitää sisällään kaiken mitä tarvitset tavoitteidesi saavuttamiseksi. Pidän huolen, että treenisi ovat vaihtelevia, oikeaoppisesti suunniteltuja, tuloksia tuovia ja mielekkäitä. Sinä sitoudut projektiin ja minä olen kokoajan tukena. Treenit eivät ole hampaat irvessä suorittamista (haastetta toki riittää), vaan etenemme järkevästi ja turvallisesti.


HINNASTO:

Kaksi tapaamista viikoittain

490 € / kuukausi (sis. ALV:n) 

Yksi tapaaminen viikoittain

250 € / kuukausi (sis. ALV:n)


Jos olet kiinnostunut valmennuksesta, varaa veloitukseton alkukartoitustapaaminen. Alkukartoitus ei sitouta sinua mihinkään, vaan saat arvokasta tietoa ja avaimia omaan tekemiseen. Voimme suunnitella mahdollista valmennusta ja miettiä järkevöittää nykyistä ruokavaliota & treenejä.


Jos sinulla jäi mitään kysyttävää valmennuksen aloitukseen liittyen, laita ihmeessä minulle viestiä sivun lomakkeella tai puhelimitse/Instagramin kautta @thatmatilda käyttäjälle.

MAKSUTAVAT:

Sähköpostilasku

Minulle käy myös kaikki liikuntasetelit!

Smartum-setelit ja Smartum QR -tunnus

Epassi (SporttiPassi)

Tyky -setelit

Edenred -setelit / verkkomaksu