Matilda

Olen 23-vuotias hyvinvointivalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja ja personal trainer (Urheiluopistojen Personal Trainer -sertifikaatti) Turusta. Työskentelen yrittäjänä oman toiminimeni alla ja teen omaksi ilokseni myös sosiaalisen median sisältöä eri kanavia käyttäen (Youtube ja Instagram).

Rakastan vuorovaikutustyötä. Minun työetiikkaani kuuluu valmennettavani kohtaaminen kokonaisuutena – elämäntilanteesi ja tavoitteesi ovat minulle kaikki kaikessa, ja niiden mukaan rakennan sinulle kokonaisuuden. Haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni valmennuksia, jonka loputtua he osaavat toimia arjessa oppimiensa asioiden mukaisesti.

En halua olla valmentajasi koko loppuelämääsi, vaan haluan että ratkomme sinulle vaikealta tuntuvat asiat valmennussuhteen aikana. Jos uusia tavoitteita tulee matkalla vastaan, jatkamme valmennusta kunnes nämäkin tavoitteet ovat saavutettu.

Rakastan vuorovaikutustyötä, ja haluankin jokaisen asiakkaani kanssa löytää yhteisen sävelen. Emme tee kuten minä haluan, vaan räätälöimme jokaisen ruokavalion, treeniohjelman ja jopa treenikerrat sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisiksi.

Vapaa-ajallani nautin rauhallisista aamuista, monipuolisesta liikunnasta sekä ystävien kanssa hengailusta vaikkapa lounaan merkeissä.

Sosiaalisessa mediassani haluan jakaa aitoja hetkiä omasta elämästäni, olla yhtä helpostilähestyttävä ja auttavainen kuin kasvokkainkin ja antaa kosketuspintaa omasta itsestäni.

 

Yhteystiedot

Voit olla minuun yhteydessä joko suoraan tai oheisen lomakkeen kautta.

Sähköposti

tmimatildavirtanen@gmail.com

Puhelin

0407250414

Y-tunnus: 2961603-6

 

Maksutavat

Smartum-setelit ja Smartum QR -tunnus

Epassi (SporttiPassi)

Tyky -setelit

Edenred -setelit

Korttimaksu

Käteinen

Yhteydenottolomake

Tutustu minuun paremmin
videoiden avulla!

Katso video